Bedrijfsactiviteit (MVO)

Is uw bedrijf of instelling op zoek naar een leuke invulling van een Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemings (MVO) activiteit? Dan is Bouwgein de plaats voor u! Bouwgein kan activiteiten aanbieden, waarbij uw bedrijf of instelling werkt aan team building en tegelijkertijd de Nieuwegeinse samenleving helpt.


Bouwgein biedt een laagdrempelige, veelzijdige en veilige omgeving om samen te spelen en te experimenteren en levert op deze manier een actieve, positieve bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jeugd in Nieuwegein Noord. Bouwgein is daarnaast een ontmoetingsplek en bindende factor voor alle inwoners van Nieuwegein Noord.
Help ons door "hands-on" onze doelstellingen waar te maken en beleef een leuke dag op Bouwgein.

Hieronder vindt u de lijst met concrete hulp die we momenteel zoeken. Uiteraard willen we graag met u in gesprek, zodat we komen tot een voor uw bedrijf of instelling passende activiteit. Mail voor een afspraak, dan kunnen we uw specifieke wensen en vragen beantwoorden. Of kom een keer vrijblijvend langs, dan leiden we u graag rond.

Activiteit: Aantal personen: Duur: Omschrijving:
Schelpenpaden 10 1 dagdeel Paden in huttenbouw deel voorzien van gestampte schelpen.
Wieden bestrating 5 1 dagdeel Bestrating vrijmaken van begroeiing / onkruid.
Spooktunnel 10 1 dagdeel Maken van een avontuurlijke tunnel van natuurlijk materiaal.
Totaal tuinonderhoud 5 Per dagdeel Onderhoud van gazon, planten, grondvoorziening. Kan voor partijen die eenmalig willen helpen. Maar ook regelmatig terugkerende hulp is mogelijk.
Hutten afbreken (voor de zomervakantie) 10 3 dagdelen Alleen aan het begin van zomer. Opruimen van alle hutten voordat kindervakantieweek start.
Zandbakken speelklaar maken 2 1 dagdeel Zand omscheppen of vernieuwen.
Onderhoud speelheuvel 5 2 dagdelen Groen onderhoud. Klimnet weghalen, onkruid verwijderen en net opnieuw bevestigen.
Bar/muziekmeubel 3 2 dagdelen In zaal 2 is meubel benodigd voor het opbergen van een vaste geluids- en lichtinstallatie voor feestjes of om voorstellingen te geven.
Podium 4 2 dagdelen Podiumdelen van wieltjes voorzien en schilderen.