Bouwgein Terrein en Pand

Terrein

Het terrein heeft een oppervlakte van ruim 6500 m². Het is 145 meter lang en 45 breed. Het terrein van de huttenbouw (3300 m²) is afgescheiden met een hek en bevindt zich aan de noordzijde (aan de bovenkant op foto). Het pand bevindt zich midden in de speeltuin.

Pand

Het pand is zo’n 500 m² groot. De korte zijden van het pand (bijna 15 meter) zijn aan de noord- en zuidkant. Het pand is ruim 33 meter lang.

Zaal 1

Dit is de eerste ruimte links bij binnenkomst aan de zuid zijde. Deze ruimte is verbonden met de keuken en met name geschikt voor vergaderingen, kookclubs (in combinatie met de keuken) of andere bijeenkomsten van bijvoorbeeld verenigingen.

Buitenschoolse Opvang (BSO)

De tweede ruimte aan de linker zijde is exclusief in gebruik door KMN Kind & Co voor buitenschoolse opvang. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de wasruimte.

Zaal 2

De eerste ruimte aan de rechterzijde is een multifunctionele ruimte van 80m². Deze ruimte is met name geschikt voor kinder-, familie- en verenigingsfeestjes.

Vrijwilligersruimte

De tweede ruimte aan de rechterzijde is de vrijwilligers- en knutselruimte. Hier bevindt zich de uitgifte van materiaal voor de huttenbouw (extra ruimte van 7m²). Het is de ruimte waar kinderen ook kunnen schuilen bij slecht weer en waar vrijwilligers samen komen.

Overig

Verder heeft het pand nog vier toiletten, een minder valide toilet en een buitentoilet. En een administratie ruimte, bergruimte, bezemkast, een gereedschapsruimte (van buiten bereikbaar) en een technische ruimte (ook van buiten bereikbaar).