Woont u in Nieuwegein? Dan kunt u bij Bouwgein terecht voor zaalhuur. Bijvoorbeeld voor (familie)feestjes, discofeestjes (tot en met brugklas), verenigingsactiviteiten of bijeenkomsten/vergaderingen van bedrijven of instellingen. Uiteraard kunt u daarbij gebruik maken van de speeltuin op het voorterrein van Bouwgein.

Vanuit de maatschappelijke doelstelling van Bouwgein, wordt de zaalhuur betaalbaar aangeboden. Het is toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen (er is geen catering). Bouwgein verwacht wel van de gebruikers dat de zalen opgeruimd en schoon worden achtergelaten en dat overlast voor de buurt voorkomen wordt (zie voorwaarden).

Vrijgezellenfeestjes en henna feestjes zijn helaas niet mogelijk op Bouwgein. Dit is ook geen geschikte locatie voor bruiloftsfeesten

Hieronder vindt u onze prijzen voor eenmalige verhuur. Op aanvraag kan een voorstel gedaan worden voor speciale activiteiten of langdurig verhuur.

Huurtarieven

In het verleden werkte Bouwgein met vaste dagdelen (ochtend/middag/avond). Dit bleek voor veel huurders niet flexibel genoeg. Per februari 2018 geldt het volgende tariefstelsel, waarbij we er naar streven elke zaal maximaal 1x per dag te verhuren. 

Zaal Max. personen Prijs

Zaal 1 of 
Zaal 2

40 personen Huur: 35 euro per uur,
Mnimumafname 4 uur (140€)
Borg: 200 euro
Zaal 1 + keuken of
Zaal 2 + keuken
40 personen Huur: 45 euro per uur
Minimumafname 4 uur (180€)
Borg: 200 euro
Zaal 1 + Zaal 2 + keuken 80 personen Huur: 75 euro per uur
Minimumafname 4 uur (300€)
Borg: 200 euro


Aanvragen

Let op: De zalen zijn volledig geboekt t/m de meivakantie 2018. U bent van harte welkom voor een moment later in het jaar!

Bouwgein is een vrijwilligersorganisatie. Wij vragen uw begrip om uw huuraanvragen daarom per telefoon te bespreken op de volgende tijden:

Woensdagochtend 9 uur - 12 uur

Vrijdagochtend 9 uur - 12 uur

Telefoon nummer: 085 - 2500 030