Schoonmaak

Het gehuurde dient opgeruimd, met inventaris op oorspronkelijke plaats en bezemschoon te worden opgeleverd. Servies dient te zijn afgewassen.
Bij de huurprijs is een schoonmaaktoeslag inbegrepen ten behoeve van de eindschoonmaak van de ruimte en de toiletten. Bouwgein kan geen concessies doen aan de eindschoonmaak, vandaar dat die niet kan worden overgenomen door de huurder zelf.

Buurt

Bouwgein bevindt zich in een woonwijk. Dat betekent dat we van onze huurders verwachten dat ze overlast voorkomen. Daarbij gaat het om mogelijke geluidsoverlast door muziek of anderzins. Gebruik van een eigen muziekinstallatie en/of live muziek is daarom niet toegestaan (bij de huurprijs is gebruik van een muziekinstallatie die voldoet aan de geluidsnormen inbegrepen). En om parkeeroverlast: er is slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen op Bouwgein. Groepen die veel parkeerruimte nodig hebben en vrijgezellen en henna feestjes kunnen helaas niet bij ons terecht.

Honden

Honden worden niet toegelaten.

Borg en betaling

De borg bedraagt 200 euro. De borg en de huurprijs dienen vooraf te worden voldaan.

Voorbehoud

Wijzigingen in voorwaarden en omstandigheden voorbehouden. Reservering op basis van beschikbaarheid. Bouwgein behoudt zich het recht voor huuraanvragen te weigeren zonder opgaaf van reden.