Woont u in Nieuwegein? Dan kunt u bij Bouwgein terecht voor zaalhuur. Bijvoorbeeld voor (familie)feestjes, discofeestjes (tot en met brugklas), verenigingsactiviteiten of bijeenkomsten/vergaderingen van bedrijven of instellingen. Uiteraard kunt u daarbij gebruik maken van de speeltuin op het voorterrein van Bouwgein.

Vanuit de maatschappelijke doelstelling van Bouwgein, wordt de zaalhuur betaalbaar aangeboden. Het is toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen (er is geen catering). Bouwgein verwacht wel van de gebruikers dat de zalen opgeruimd en schoon worden achtergelaten en dat overlast voor de buurt voorkomen wordt (zie voorwaarden).

Vrijgezellenfeestjes en henna feestjes zijn helaas niet mogelijk op Bouwgein. Dit is ook geen geschikte locatie voor bruiloftsfeesten

Hieronder vindt u onze prijzen voor eenmalige verhuur. Op aanvraag kan een voorstel gedaan worden voor speciale activiteiten of langdurig verhuur.

Huurtarieven

Per februari 2018 geldt het volgende tariefstelsel, waarbij we er naar streven elke zaal maximaal 1x per dag te verhuren. 

Zaal Max. personen Prijs

Zaal 1 of 
Zaal 2

40 personen Huur: 35 euro per uur,
Mnimumafname 4 uur (140€)
Borg: 200 euro
Zaal 1 + keuken of
Zaal 2 + keuken
40 personen Huur: 45 euro per uur
Minimumafname 4 uur (180€)
Borg: 200 euro
Zaal 1 + Zaal 2 + keuken 80 personen Huur: 75 euro per uur
Minimumafname 4 uur (300€)
Borg: 200 euro


Aanvragen

Voor huur aanvragen of als u meer informatie behoeft, vragen we u een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, telefoonnummer, gewenste huurdatum/tijd, aantal personen en uw vraag / opmerkingen. Voor uw gemak kunt u via email ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bouwgein is een vrijwilligersorganisatie. Wij vragen uw begrip dat het enkele dagen kan duren voordat er contact wordt opgenomen.